Despre noi

Experienta

In cei peste 10 ani de existenta for essay, ne-au ales mii de clienti care au revenit cu incredere, gasind aici corpuri de iluminat deosebite si la preturi avantajoase, care le-au transformat cu stil locuintele, birourile sau gradinile

Misiunea

Misiunea noastra este sa oferim clientilor si colaboratorilor nostri o combinatie unica de corpuri de iluminat de calitate, de la cei mai renumiti producatori, potrivite pentru orice spatiu si pentru orice nevoie

Calitate

Corpurile de iluminat sunt special proiectate pentru a completa arhitectura unui spatiu cu linii si forme elegante. In viziunea noastra, iluminatul este un factor vital in ceea ce priveste atmosfera si functionalitatea unui spatiu.

Corpuri de iluminat TLB

Corpuri de iluminat-TLB iti aduce in permanenta ultimele noutati din domeniul iluminatului.

Comercializam doar produse de cea mai buna calitate, realizate din materiale de exceptie si cu finisaje pe masura. Alaturi de noi poti fi sigur ca vei gasi orice corp de iluminat pe care il cauti.
Profesionalismul, inovarea si satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri reprezinta cartea noastra de vizita. Punem la dispozitia ta intreaga noastra experienta si pasiune pentru design si corpuri de iluminat.