becuri și accesorii

Becuri și accesorii acum si pe corpurideiluminat-TLB.ro.

Un magazin online trebuie să fie mereu pregătit să aducă produse noi pentru clienții săi. Noi credem că am reușit acest lucru în decursul anilor trecuți. Avem una dintre cele mai diversificate game de corpuri de iluminat de pe piața autohtonă. Branduri internaționale, unele care se găsesc exclusiv doar la noi, de cea mai bună calitate și performante.

Știm cu toții zicala anul se începe în forță! Echipa noastră chiar asta face. Am început să urcăm produse în categoria Becuri și accesorii. Da, ați văzut bine. Începând cu acest an siteul nostru va găzdui pentru dumneavoastră o gamă diversificată de becuri și accesorii aferente corpurilor de iluminat.

2

Încurajăm consumul eficient de electricitate, astfel că în această categorie majoritatea produselor vor fi consumatoare mici, echipate cu surse LED în principal. Pe lângă funcționalitate și eficiență, echipa noastră se gândește și la modul în care puteți economisi bani pe termen lung.

Tot ce aveți de făcut este să descoperiți această nouă categorie. În acest lucru beneficiați și de ajutorul sistemului nostru de filtrare sau de colegii noștri de la Call-Center. Suntem convinși să dacă vă aflați în căutarea unor corpuri de iluminat, aveți nevoie și de surse eficiente. Acum le găsiți pe toate într-un singur loc, la un click distanță.