corpuri de iluminat în camera copiilor

Candelabru sau lustră în camera copiilor?

Ne sună clienții și ne pun următoarea întrebare: trebuie să am un candelabru sau lustră în camera copilului? Răspunsul nostru, cel scurt, este că da, ar trebui. Dar, mai există și varianta în care spunem, da aveți nevoie, însă țineți cont de designul camerei, decorul și bineînțeles de caracterul copilului.

În momentul în care concepem un plan de iluminat pentru camera celor mici, trebuie să fim extrem de practici. Trebuie să fim conștienți că ei cresc, ani de zile sunt într-o creștere constantă. De aceea dacă nu avem o cameră foarte înaltă, nu recomandăm să montați un candelabru mare. Dar într-o cameră mai mare, să nu trecem cu vederea că mijlocul camerei este locul ideal pentru un corp de iluminat suspendat.candelabru sau lustră

Dacă ne dorim un look cât mai natural, ar fii bine să alegem lustre care sunt realizate din bambus sau lemn. Iar pentru un aer modern, v-am recomanda o lustră din metal, poate cu nuanțe de negru și alb. Dar dacă suntem în căutare unui look clasic, atunci evident că trebuie să ne îndreptăm căutările spre un candelabru.

Dar toate acestea sunt în zadar, dacă nu colaborăm cu cei mici. Este spațiul unde își vor petrece o mare parte din timp, așadar faceți camera cât mai plăcută pentru ei.