trenduri de urmărit

Cinci trenduri de urmărit pentru corpurile de iluminat.

Iluminatul este unul dintre cele mai importante elemente în orice spațiu. Ca și în lumea fashionului și aici avem parte de trenduri schimbătoare. Anul trecut vintage, anul acesta modern etc. Am încercat să aducem pentru voi cele mai importante astfel de trenduri de urmărit pentru anul 2016.

Începem cu iluminatul cu caracter industrial. Știați că există o mișcare care își dorește să promoveze un design cu aere de depozit? Dacă doriți să vă alăturați acestui trend, ar fi bine să vă orientați după corpuri de iluminat moderne, din metal etc.

Corpuri de iluminat maleabile. Da, exact, ați citit bine. Unii producători au scos pe piață anumite corpuri de iluminat care se pot asambla în diferite forme. Exact ca și LEGO. Este ideal pentru acel spațiu care are nevoie de un corp de iluminat mai unic și special.

Lumină caldă sau rece? Vă întrebăm, pentru că se găsesc pe piață corpuri de iluminat unde îți poți customiza culoarea luminii. Și, nu, nu trebuie să te oprești doar la acestea. Există mai multe tonuri de care am putea să profităm.

Se preconizează că anul acesta cele mai căutate corpuri de iluminat vor fi cele cu forme geometrice. Sunt ideale dacă avem un spațiu modern și ne dorim să ieșim în evidență. Cu acestea vom reuși cu ușurință să demonstrăm că suntem curajoși și nonconformiști.

Vă place natura? Dacă da, să știți că anul 2016 este despre ea. Corpuri de iluminat în forme de frunze, din lemn etc. Inspirat din natură, lumina aduce un plus de sensibilitate zonei dumneavoastră.