black friday la corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat de Black Friday 2016!

Mai sunt două săptămâni întregi până la cel mai așteptat sfârșit de săptămână din comerțul românesc. Nu credem că mai există vreo persoană în România care să nu fi auzit de Black Friday și de promoțiile care se întâmplă în această perioadă.

Magazinul nostru se înscrie și el în acest trend al pieței, iar în noapte de 17 noiembrie spre 18 noiembrie vom lansa oficial promoțiile de black friday la corpuri de iluminat. După cum știți avem una dintre cele mai diversificate oferte din online, iar în week-endul cu cele mai bune oferte o să vă puteți bucura de prețuri cu adevărat competitive.

Vor participa corpuri de iluminat atât de interior, cât și de exterior. Termenul de livrare în această perioadă este mai mare ca de obicei, astfel că în perioada ce urmează balck firday livrările anumitor produse pot dura chiar și șapte zile lucătoare. Însă, fiți siguri că vom face tot posibilul să le primiți cât de repede posibil.

Nu vă rămâne decât să vă marcați data în calendar, iar în seara de joi spre vineri să stați cu ochii pe siteul nostru. Cu siguranță veți fi extrem de încântați de ceea ce veți vedea. Toate comenzile plasate în această perioadă vor avea prioritate maximă.