cum comandăm

Cum comandăm pe Corpurideiluminat-TLB.ro?

Suntem un magazin online și pentru noi fiecare comandă este importantă și prioritară. Dar până să ajungi aici trebuie să plasezi comanda. Tocmai de aceea ne-am gândit să vă oferim sfaturi utile în ceea ce privește modul în care puteți plasa prima voastră comandă pe siteul nostru. Este un pas important prin care sperăm să eliminăm întrebarea cum comandăm.

cum comandăm

Avem o gamă diversificată și variată de corpuri de iluminat, deci nu se poate spune că nu aveți de unde alege. După ce v-ați documentat suficient și ați pus ochii pe produsul dorit mai aveți de îndeplinit puțini pași până la momentul plasării unei comenzi.

În principiu trebuie să vă creați un cont. Totul este extrem de sigur, magazinul nostru online este înregistrat pe siteul Agenției Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. După ce v-ați creat un cont, puteți trece direct la următorul pas.

2

Introduceți produsul sau produsele în coșul de cumpărături. Dacă corpurile de iluminat depășesc ca și valoare 200 de lei, atunci transportul este gratuit în localitățile cu acoperire Sprint Curier. Nu uita să apeși pe butonul plasează comanda. Acum tot ce trebuie să faci este să aștepți mailul de confirmare pentru comanda plasată.

3

Urmează să te contacteze un operator call-center care îți va aduce la cunoștință timpul aproximativ de livrare și care se va ocupa de comanda ta pe toată durata ei. De aici încolo trebuie să aștepți corpul de iluminat ales și să te bucuri de el.

Sperăm că întrebarea cum comandăm și-a găsit răspunsul. 🙂