candelabru modern

Cum să alegem un candelabru modern?

Un candelabru ar trebui să facă parte din planul general al designului. Este foarte important să știm din timp ce ne dorim, tocmai ca să beneficiem de cele mai bune idei și soluții. Dacă deținem un spațiu mai mare, evident că acolo se potrivește un candelabru modern mai mare. Însă, într-un spațiu mai mic este recomandat să folosim corpuri de iluminat mai mici ca și dimensiune.candelabru modern

Forma unui astfel de corp de iluminat nu are prea multă importanță. O cameră rotundă poate fi echipată liniștit cu un candelabru pătrat sau viceversa. De obicei designerii preferă candelabrele în sufragerii, dar nu puține sunt cazurile în care găsim asemenea corpuri de iluminat chiar și în dressinguri sau dormitoare.

De obicei candelabrele trebuie să fie la o înălțime de minim doi metri de la podea. Trebuie să ne asigurăm că persoanele care trec pe sub ea nu au impresia că se lovesc cu capul de ea. Dar și aici se mai pot schimba anumite lucruri. Pentru zona de luat masa, este evident că acest corp de iluminat poate să fie mai jos.

Majoritatea arhitecților și designerilor consideră candelabrele niște lucrări de artă. La urma urmei este posibil să aibă dreptate, pentru că le așează în asemenea mod încât acestea să iasă cu ușurință în evidență.