iluminat cu stil

Cum să creăm un iluminat cu stil?

Dacă suntem atenți, iluminatul poate transforma cu ușurință orice încăpere. Poate că ar trebui să ne concentrăm pe alegerea corpurilor de iluminat adecvate și mai puțin pe zugrăvit anual sau schimbatul mobilei. Iluminatul este un instrument prea puțin înțeles, ba mai mult, uneori este chiar subestimat.

Iluminatul bun înseamnă crearea unor straturi diferite de iluminat. Modul în care un designer de interior lucrează cu culorile și texturile, același lucru îl poate face și cu iluminatul. Poate crea efecte interesante chiar și acolo unde până acum nu credeați că este posibil. De exemplu iluminatul unei uși, sub scări, spații mici etc.

1

Un iluminat cu stil trebuie să țină cont de multe lucruri. Majoritatea designerilor de interior consideră că becurile clasice nu își mai au locul în zilele noastre. Așadar așteptați-vă ca toate corpurile de iluminat să ajungă să fie echipate cu becuri economice. Azi, mai mult ca oricând, economisirea și grija pentru natură sunt cele mai importante lucruri.

În momentul în care v-ați decis că este nevoie de un nou stil de iluminat în casa dumneavoastră, nu uitați să vă întocmiți și un plan de iluminat. Cercetați cât mai mult pentru a afla exact necesitatea de lumină a camerelor dumneavoastră. Dacă aveți mai multe întrebări nu ezitați să sunați la corpurideiluminat-tlb.ro, suntem convinși că avem soluția.