plan de iluminat

Cum să creăm un plan de iluminat?

Faceți schimbări și vă doriți un iluminat mai eficient și mai modern? Însă, este posibil să vă fi blocat la anumite puncte. Ce facem în continuare? O să încercăm să vă oferim mici sfaturi care să vă ajute să întocmiți un plan de iluminat eficient.

1

Haideți să luăm fiecare încăpere și să ne gândim ce tipuri de iluminat s-ar potrivi acolo. Știm prea bine că fiecare încăpere are nevoie de un iluminat unic. Dormitoarele, sufrageriile, mansardele și beciurile pot fi iluminat cu un plan de iluminat general.

Bucătăriile și băile necesită mai multă atenție. În asemenea încăperi, unde se muncește, este nevoie de o lumină puternică, o lumină care să ne asigure că vom duce la bun sfârșit și în siguranță ceea ce am început. Într-un plan de iluminat pentru bucătărie este evident că unul dintre cele mai importante lucruri este lumina puternică. La fel este nevoie și în băile dumneavoastră.

2

Atunci când doriți să renovați este imperios să aveți un plan de iluminat bine întocmit. Vă doriți corpuri de iluminat eficiente, spectaculoase și care, evident, să aibă și un consum redus de energie. Cu siguranță colegii noștri vă pot ajuta cu alegerea corpului de iluminat ideal pentru încăperile dumneavoastră.