lămpile solare pentru grădină

Cum să folosim corect lămpile solare pentru grădină?

Lămpile solare pentru grădină sunt o alegere excelentă pentru iluminatul grădinii. Acestea sunt accesibile, ușor de instalat și necesită doar lumina soarelui pentru a funcționa. Deoarece acestea nu au nevoie de electricitate, ele pot ilumina cu succes zonele care sunt la o distanță considerabilă de o sursă de alimentare.

Lămpile solare au nevoie de razele solare pe timpul zilei pentru a se încărca, astfel seara să poată furniza lumina dorită. Atunci când montați aceste corpuri de iluminat asigurați-vă că ele au acces la soare pe timpul zilei. Folosește un ciocan pentru a împinge fundațiile în pământ. Să ne asigurăm că acestea sunt plasate la același nivel.

Unele lămpi solare vin cu componenta de lumină atașată de corp, altele trebuie montate. Însă, este foarte important ca atunci când le montăm să ne asigurăm că acesta va beneficie de razele solare. Majoritatea acestor lămpi solare au nevoie de minim 8 ore de lumină solară pentru a funcționa la standarde optime.

Pentru o lumină puternică, este recomandat să alegeți lămpi solare cu surse LED. Acestea vor rezista mai mult în timp și cu siguranță sunt mai eficiente decât becurile clasice. Există și panouri solare care se pot conecta printr-un fir la lămpile solare care nu beneficiază toată ziua de razele soarelui.