cum să ne iluminăm beciul

Cum să ne iluminăm beciul?

Dacă stăm la casă, de obicei avem și beci. Unii îl folosesc pentru  a depozita anumite lucruri, alții își amenajează chiar un spațiu de locuit acolo. Evident că și acest spațiu are nevoie de un iluminat. Fără lumină nu ne putem bucura cu adevărat de spațiile noastre. Avem cinci sfaturi pentru voi în legătură cu iluminatul unui beci.

În primul rând, dacă aveți posibilitatea, să încercați să vă folosiți cât mai mult de lumina soarelui. Eventual să vedeți unde puteți amplasa niște geamuri. Acestea trebuie să fie cât mai „goale”, astfel sunteți siguri că lumina va ajunge cu ușurință în beciul vostru. Evident trebuie să folosiți și mobilier cât mai deschis la culoare, acestea vor ajunge să își pună amprenta asupra luminozității.

Să vă asigurați că lumina care există în beci este suficientă. Într-un asemenea spațiu, un corp de iluminat bine poziționat poate umple cu lumină întreg spațiul. De obicei o lustră sau un candelabru își fac bine treaba în orice beci. Dar pentru o experiență de neuitat, vă recomandăm și alte corpuri de iluminat. Eventual niște aplici, poate chiar și veioze etc. Vedeți voi unde și cum puteți interveni.

Trebuie să fim foarte atenți la ce tip de becuri vom folosi în corpurile de iluminat. Noi vă recomandăm becurile LED. Acestea sunt eficiente și extrem de econome.