corpuri de iluminat cu led

De ce corpuri de iluminat cu LED?

Nu mai este nici un secret că lumea își dorește să economisească din ce în ce mai mult. Dar, ne mai dorim ca acest mod de viață să nu afecteze calitatea produselor. Exact același trend se întâlnește și pe piața corpurilor de iluminat. Tehnologia LED este din ce în ce mai utilizată și apreciată.

corpuri de iluminat cu led

La ora actuală nu există vreun producător de corpuri de iluminat care să nu fi realizat potențialul uriaș al aceestei tehnologii. Corpuri de iluminat care sunt în mod fundamental diferite de toate celelalte surse luminoase utilizate până în prezent, multe din proprietățile sale fiind unice.

1

Corpurile de iluminat cu LED au un consum redus de energie, durată mare de viață, sunt fără materiale toxice, au stabilitate cromatică și nu emit infraroșii și ultraviolete. Astăzi, LED-urile au atât de multă putere încât pot înlocui becurile incandescente tradiționale sau pe cele pe bază de halogen. Investiția în corpuri de iluminat cu LED-uri este răsplătită în câțiva ani printr-un consum redus de electricitate.

3

Așadar aveți toate premisele să aveți încredere în această tehnologie și beneficiile sale. Tendința pe plan mondial este aceast, iar brandurile mari nu fac rabat de la regulă. Magazinul nostru online vă stă la dispoziție cu corpuri de iluminat cu LED atât pentru interior, cât și pentru exterior.