becurile led

Despre becurile LED.

Azi, becurile LED devin din ce în ce mai căutate și accesibile. Mulți clienți aleg să își echipeze corpurile de iluminat cu această nouă sursă de iluminat. Însă, există mulți care au informații vagi despre aceste becuri. Acest articol va încerca să elucideze cinci din cele mai des întâlnite idei greșite legate de aceste surse de iluminat.

Se spune că lămpile cu Watti mai mulți oferă o lumină mai puternică. În cele mai multe cazuri nu este așa. Un bec cu incandescență cu 100W oferă mai multă lumină ca și unul de 20W, însă nu oferă mai multă lumină ca și un bec LED cu 20W. Noi recomandăm să fiți atenți la lumeni atunci când vă alegeți un bec pentru fluxul luminos.

Majoritatea vă recomandă corpuri de iluminat cu mai multe becuri, ca să beneficiați de mai mulă lumină. Însă, nu este mereu așa. Sunt cazuri în care un bec cu mulți lumeni este la fel de puternic ca un grup de becuri cu mulți lumeni. Becurile LED sunt mai scumpe. La început, am adăuga noi. Cu timpul vei observa că nu vei mai schimba așa de des becurile, iar factura la energia electrică va scădea.

De obicei becurile LED au o durată de viață destul de mare, între 25.000 și 50.000 de ore. În plus aceste surse nu produc căldură ca și cele cu incandescență.

Sursa: HanronLighting