iluminat pentru băi

Iluminat pentru băi

De multe ori baia este printre ultimele locuri unde am dori să investim bani și timp în iluminat. De obicei pentru iluminarea băilor este suficient un singur corp de iluminat. Pe tavan sau aplicat, aceasta are scopul de a furniza lumină și atât.

Însă, în ultima vreme chiar și acest spațiu a ajuns unul în care petrecem din ce în ce mai mult timp. Evident pentru relaxare. Iar odată cu acest lucru și cerințele pentru lumină au crescut. Așadar ce ar fi să fim mai exigenți cu acest iluminat pentru băi? De obicei becurile halogen erau standardul în băi, însă, acum avem posibilitatea să alegem dintre becuri LED sau fluorescente.

2

Recomandăm să folosiți cât mai multe încastrabile sau aplici pentru spații mai mari de 30 de mp. Știați că un corp de iluminat asupra oglinzii este recomandat, dar poate furniza umbre când stăm în fața oglinzii? Evitați pe cât posibil această situație.

Designerii recomandă să iluminați și alte lucruri din acest spațiu. Putem folosi iluminatul pentru obiectele de decor din baia dumneavoastră. Însă cel mai important lucru este ca toate corpurile de iluminat alese pentru acest spațiu să fie eficiente și rezistente la umiditate. Alegeți corpuri de iluminate de calitate.