iluminat pentru hol

Iluminat pentru hol…

…antreu și scări. Da, suntem nevoiți să ținem cont de anumite lucruri atunci când ne pregătim pentru iluminatul acestor spații. Este extrem de important să ținem cont de mărime, lumină naturală, înălțimea spațiului etc. Nu este chiar o joacă de copii. Dar, nu vă crispați, aici intervenim noi cu niște sfaturi, care o să vă facă „viața” mai ușoară.

Considerăm că aceste spații sunt printre primele pe care le vede cineva care vine la dumneavoastră acasă. Tocmai de aceea ar trebui să alegem corpuri de iluminat care să impresioneze cu adevărat. Vă recomandăm un candelabru pe centru, o lustră contemporană sau o plafonieră. Toate acestea vor reuși să creeze o atmosferă de bine ați venit.

1

Să nu uităm să fim extrem de atenți la mărimile corpurilor de iluminat alese. Dacă avem un hol mai mic, trebuie să alegem un corp de iluminat pentru hol care să se potrivească acestui spațiu. Să alegem în asemenea mod corpurile de iluminat încât să fie plăcute vizual.

Trebuie să ținem cont și de siguranță. Să nu uităm că zona scărilor și holurile au nevoie de un iluminat care să nu pericliteze trecerea prin acele zone. Scările ar trebuie luminate de sus, iar holurile lungi ar trebuie să aibă corpuri de iluminat aplicate din cel puțin trei în trei metri.

Un iluminat pentru hol, antreu sau scări depinde și de gusturile voastre. Dar noi vă recomandăm să țineți cont și de sfaturile de mai sus.