iluminat pentru sufragerie

Iluminat pentru sufragerie…

După articolul de luni, în care vă prezentam anumite sfaturi pentru un iluminat pentru hol, ne-am gândit să continuăm incursiunea în spațiile caselor dumneavoastră. Corpuri de iluminat alese bine pentru sufragerie, pot face diferența. Moderne, clasice, inedite etc., aveți încredere în designerii care o să vă ajute în acest demers.

Cu ce ar trebui să începem pentru un iluminat pentru sufragerie așa cum ne dorim? Mulți recomandă să folosim lumina într-un mod care să scoată în evidență întreaga încăpere. Să încercăm să îmbunătățim ambianța oricărei încăperi, să punem accent pe accesoriile din încăpere etc. Mai multe stiluri de iluminat în această încăpere cu siguranță vor reuși să facă diferența.

1

Foarte mulți designeri recomandă corpuri de iluminat încastrabile pentru a lumina acest spațiu. Să avem în considerare că aceste lumini sunt ideale dacă în sufragerie ne petrecem destul de mult timp cu invitații noștri. Sunt prietenoase și eficiente. Puteți fi siguri că sufrageria se va transforma dintr-o încăpere anostă, într-una vibrantă.

Bineînțeles că vă recomandăm surse de iluminat echipate cu becuri LED. Acestea sunt garanția pentru eficiență și durabilitatea. Odată ce ați schimbat iluminatul sufrageriei puteți fi siguri că și dumneavoastră veți fi privit cu alt ochi. Trebuie să aveți curaj să acționați pentru un spațiu așa cum vă doriți.