iluminat vintage

Iluminat vintage, cei mai bun pentru cei mai buni.

Ce este un produs vintage? Dacă ar fi să ne luăm strict după definiția noțiunii, vintage este tot ce este vechi, dar de cea mai bună calitate, în special ceva ce este cel mai bun din gama sa. Așadar, dacă veți opta pentru un iluminat vintage puteți fi siguri că veți opta pentru ceva care o să vă impresioneze audiența.

Chiar dacă au un aspect antichizat, nu înseamnă că aceste corpuri de iluminat vintage funcționează și la parametrii acelor perioade. Produsele vintage din ziua de azi sunt produse remarcabile ca și design și funcționalitate. Majoritatea dintre ele sunt realizate din cele mai bune materiale, finisate pe măsură, iar sursele de iluminat compatibile pot fi și ele extrem de moderne.

Cu siguranță aspectul vintage al corpurilor de iluminat, va reuși să creeze impresia că deții produse vechi, însă ele vor funcționa la parametrii produselor moderne. Chiar pentru aceste produse cu aspect antichizat producătorii au anumite modele de becuri decorative. Împreună cele două vor crea o atmosferă cu adevărat specială.

Majoritatea produselor vintage se găsesc în formație completă. Veți găsi lustre, candelabre, veioze, lampadare, aplici etc. Astfe veți reuși să vă echipați întreaga casă cu produse antichizate și de calitate.