iluminează baia

Iluminează baia corect!

Baia este singurul spațiu din casa noastră unde trebuie să închidem neapărat ușa. Așadar, de ce nu am face tot ce este posibil ca acest spațiu să fiu unul cu adevărat special? Pe lângă mobilier, culori și accesorii să nu uităm că iluminatul poate cântări extrem de mult în imaginea de ansamblu.

Într-o baie se recomandă patru tipuri de iluminat: iluminat decorativ, cu accent, strălucitor și de sarcină. Iluminatul de sarcină este cel mai important. Acesta îl vom folosi în zona onglinzii. La urma urmei trebuie să ne și vedem, nu? Nu montați corpuri de iluminat deasupra oglinzii! Nu o să vă placă deloc efectul.

Iluminatul de accent este ideal dacă avem și accesorii prin baie. De exemplu putem ilumina o vază care se află pe o măsuță etc. Iluminatul decorativ va adăuga un plus de valoare întregii încăperi, de exemplu imaginați-vă o lustră într-o baie cu forme pătrate. Iluminatul ambiental se folosește la final, tocmai pentru că ne dorim ca întreg spațiul să devină complet.

Culorile și modelele rămân la latitutidinea voastră. Alegeți doar corpuri de iluminat de calitate și rezistente la umiditate. Să nu uităm nici de sursele de iluminat, care ar trebui să fie eficiente și econome. Găsiți din toate chiar AICI!