lustre pentru bucătărie

Lustre pentru bucătărie.

Dacă există un spațiu unde toate formele își pot da întâlnire și să nu se întâmple nimic rău, ei bine, acel loc este bucătăria. Folosind inteligent corpurile de iluminat în acest spațiu putem reuși să schimbăm ambianță, ton și culoare. Tocmai de accea ne-am gândit ca în acest articol să vorbim un pic despre lustre pentru bucătărie.

Ce fel de lustre am putea folosi în acest spațiu? Trebuie să fie și arătoase, dar în același timp să furnizeze suficientă lumină ca noi să putem munci în deplină siguranță. Să rețineți că este foarte important ca lumina să fie suficient de puternică pentru spațiul de lucru.

De obicei designerii de interior aleg lustre în funcție de spațiul pentru care este destinat. Tocmai de aceea ei vor fi extrem de atenți la mobila din bucătărie, la lumina naturală care ajunge în bucătărie și la mărimea ei. Toate acestea vor influența alegerea lustrei.

Recomandăm să țineți cont de sfaturile designerilor și arhitecților. În 99% din cazuri ei știu cel mai bine ce fel de lustre se potrivesc în spațiile locuințelor. Iar atunci când v-ați decis, este important să vă decideți și asupra sursei de iluminat. Doriți lustre cu becuri clasice sau alegeți să băgați mâna un pic mai adânc în buzunar pentru niște becuri LED?