O lustră exuberantă și atractivă, lustra Discoco.

Sunteți în căutarea unui corp de iluminat care să vă lase oaspeții gură cască? Noi credem că avem soluția ideală pentru dumneavoastră. Lustra Discoco de la firma Marset, cu siguranță va reuși să atragă toate privirile și se va afla în centrul atenției. În zilele acestea un corp de iluminat nu mai este doar un obiect care să ofere lumină, este un veritabil obiect de decor.discocogroup

Lustra Discoco este recomandată pentru persoanele care sunt în căutarea luxului. Un produs realizat doar din materiale de cea mai bună calitate și cu un finisaj de excepție, această lustră va ajunge cu ușurință în centrul atenției. Are puterea de a aduna oamenii în jurul ei.

Se potrivește de minune în spații mari, cum ar fi holuri, camere de zi sau lobbyuri. Odată cu apariția ei, orice încăpere va avea o strălucire aparte și va deveni mult mai primitoare. Corpul acestei lustre este din material ABS, oferind o formă aparte “petalelor” din care este alcătuită. Lumina este asigurată de 3 fasung-uri E27 pentru becuri fluorescent compacte sau halogene de până la 70 W.

discoco_add9

Dacă am reuși să vă stârnim interesul pentru acest corp de iluminat, nu ezitați să luați legătura cu noi pentru a stabili detaliile prin care puteți să intrați în posesia acestuia. Lustra Discoco, eleganță și luxul într-un singur corp de iluminat.