produse eglo

Produse Eglo pentru întreaga casă!

Ce corpuri de iluminat îmi recomandați? Cea mai des rostită întrebare cu care se confruntă colegii de la call-center. Și da, avem răspuns pentru o astfel de întrebare. Nu degeaba suntem unul dintre cele mai complete magazine online de pe acest segment.

Iar dintre sutele de producători pe care îi avem listați pe siteul nostru, de multe ori recomandăm produse Eglo. Unele dintre cele mai econome și eficiente corpuri de iluminat cu care am avut noi ocazia să lucrăm. Realizate doar din materiale de cea mai bună calitate, acestea sunt făcute să dureze în timp.

Multe dintre aceste produse vin gata echipate cu surse LED, ceea ce le prelungește considerabil durata de viață. Din fericire aceste corpuri de iluminat acoperă toată categoria, vom găsi aplice, lustre, candelabre, încastrabile etc. Multe dintre ele vin chiar și în mărimi diferite!

Nu uitați că pe siteul nostru beneficiați de transport gratuit! Dacă plasați o comandă și depășiți valoarea de 200 de lei, noi vă livrăm produsul fără nici un cost suplimentar! Pe lângă toate acestea beneficiați de expertiza colegilor, unii dintre cei mai bine pregătiți oameni din acest domeniu. Suntem o echipă pregătită să vă aducă lumina potrivită pentru spațiile dumneavoastră. Comandați acum!