corpuri de iluminat din alamă

Renașterea corpurilor de iluminat din alamă.

Designerii ne anunță că din anii 70 nu a mai existat un asemenea interes pentru corpuri de iluminat din alamă. Din alamă sau doar finisate în această nuanță, designerii au îmbrățișat cu mare drag acest nou trend. Azi vom găsi lustre, candelabre, scaune, accesorii în bucătărie, toate realizate din acest material, alama.

Dacă anii 90 și prima decadă a noului mileniu era vorba despre modern, iar majoritatea oamenilor căutau corpuri de iluminat din crom sau aluminiu, această noua decadă a adus o schimbare. Designerii consideră că oamenii doresc să se reconecteze cu trecutul, tocmai din acest motiv se explică acest interes subit pentru corpuri de iluminat din alamă.

La un preț accesibil, alama este metalul ideal dacă ne dorim un aer luxos, un pic de antichitate în această lume din ce în ce mai grăbită. Puteți fii siguri că producătorii optează doar pentru materiale de calitate și au mare grijă cu finisajul acestor corpuri de iluminat.

Cu siguranță, alama are puterea de a oferi un dram de autenticitate oricărei încăperi decorate tradițional. Acest metal se potrivește de minune cu majoritatea materialelor naturale. Cu siguranță veți reuși să potriviți cu ușurință un asemenea corp de iluminat în casa dumneavoastră, Un aer elegant, rafinat și potrivit celor care își doresc legătura cu trecutul.