baie simplă

Transformă-ți baia cu ajutorul corpurilor de iluminat!

baia visurilorVrei să renovezi baia? Îți dorești să transformi spațiul fad într-unul relaxant? Cu mici retușuri poți să îți creezi ambianța unui spa chiar la tine acasă. Nu trebuie să pleci de acasă pentru a te simți bine, citește sfaturile noastre și este posibil să realizezi că baia ta tocmai s-a transformat.

În primul rând realizează un desing în straturi al iluminatului. Cel mai important lucru în orice baie este relaxarea, de aceea trebuie să căutăm mereu corpuri de iluminat și surse de iluminat care să transmită această stare de spirit. Folosește lumina în diferite straturi, astfel încât să alegi care și când să funcționeze. De exemplu la oglindă este necesar o lumină puternică, în schimb atunci când facem baie nu avem nevoie de aceasta.

Alege să fii simplu. Evident în ceea ce privește iluminatul. Alege corpuri de iluminat simple, care să se potrivească cu baia ta. Însă, fii mereu atent ca ele să aibă „modul de relaxare” prezent în design. Alege linii simple, culori cât mai monocrome. Fii atent la corpurile de iluminat, pentru că ele au capacitatea de a transforma orice încăpere anostă, într-una vibrantă și cu adevărat specială.

Dacă ai nevoie de idei, sugestii sau sfaturi, echipa noastră îți stă la dispoziție. De luni până vineri între orele 8-17.