livrare gratuita

Transport gratuit pentru corpuri de iluminat!

Da, siteul nostru oferă clienților noștri șansa de a primi comanda fără nici un cost de transport. Singurul criteriu care trebuie îndeplinit este ca valoarea comenzii să depășească 200 de lei. Dacă ați reușit să vă alegeți produsele și valoarea lor trece de acest prag, puteți fi siguri că pentru livrare nu veți plăti nimic.

Firma noastră lucrează cu una dintre cele mai profesioniste firme de curierat, Sprint Curier. Aceștia livrează toate coletele noastre în deplină siguranță, marfa comandată de clienții noștri este asigurată pe întreaga durată a livrării. Acest lucru garantează pentru integritatea coletelor livrate de noi.

transport gratuit pentru corpuri de iluminat

Care sunt timpii de livrare? În principiu produsele comandate de la noi se livrează în termen de 24/48 de ore lucrătoare. Însă, datorită gamei diversificate, branduri care sunt prezente doar pe siteul nostru în România, este posibil ca unele livrări să dureze, uneori, 10-15 zile lucrătoare.

Așadar premisele pentru o experiență de cumpărături plăcută există. Corpuri de iluminat de cea mai bună calitate, expertiză profesionistă din partea colegilor noștri de la Call Center există, iar acum toate acestea sunt încununate și cu transport gratuit pentru corpuri de iluminat. Puteți fi siguri că alegându-ne pe noi veți avea parte de o experiență completă.