concurs tlb pentru lustră de interior

Vino alături de noi și câștigă o lustră de interior Wheel!

Prieteni, a sosit momentul unui concurs marca Corpurideiluminat-TLB.ro. Dacă veți urma pașii despre care vom vorbi în următoarele rânduri, aveți posibilitatea să câștigați o lustră de interior Wheel. Modernă și elegantă, cu siguranță ar reuși să fie un obiect de care să vă bucurați.concurs tlb pentru lustră de interior

Ce trebuie să faceți ca să intrați în posesia premiului? Este foarte simplu. În primul rând, este recomandat să aveți un cont pe siteul nostru. Acest lucru îl puteți face AICI. După ce ați bifat acest pas, este important să ajungeți și pe pagina noastră de FACEBOOK.

Odată intrat pe pagina noastră, este important să apreciați și distribuiți poza concursului. După ce ați realizat acești pași, sunteți automați înscriși în concurs. Câștigătorul acestei lustre va fi desemnat prin tragere la sorți. Pentru acest proces vom folosi Random.org.

Concursul se va încheia în momentul în care vom atinge pragul de 600 de Like-uri. După ce vom verifica fiecare participant, vom trece la procedeul tragerii la sorți. Unul dintre voi poate fii fericitul câștigător al unui super-produs.

O lustră de interior care se pretează de minune în orice încăpere. Un produs care, urmând pașii de mai sus, poate ajunge în posesia voastră.

Succes tuturor!

p.s.: Regulament oficial al concursului!