black friday la corpuri de iluminat

Black Friday la corpuri de iluminat! Toată săptămâna!

Da, ați citit bine. Deși ar trebui să dureze doar o singură zi, magazinul corpurideiluminat-TLB.ro a decis să prelungească campania de reduceri. Astfel aveți posibilitatea să cumpărați până duminică 29.11., inclusiv, sute de produse la prețuri promoționale. Black Friday la corpuri de iluminat!

1

Lustre, candelabre, plafoniere, aplici, proiectoare, spoturi și multe alte corpuri de iluminat la prețuri speciale. Toată această campanie este gândită în așa mod încât clienții noștri să aibă acces la cele mai bune prețuri pentru o perioadă cât mai îndelungată.

3

Să plasați o comandă este extrem de facil. Iar dacă valoarea comenzii depășește 200 de lei, atunci veți beneficia și de transport gratuit. Da, ați citit, din nou, bine. Magazinul nostru oferă sute de produse la promoție și transport gratuit!

Comercializând doar produse de cea mai bună calitate și realizate doar din materiale performante, suntem convinși că acestea satisfac cerințele chiar și celor mai pretențioși clienți. Alătură-te celor câteva mii de clienți care ne-au ales pe noi pentru a-și lumina spațiul.

4

Intră AICI pentru a vedea toate produsele participante la super ofertele de Black Friday. Pentru fiecare produs există stoc, însă este bine să știți că datorită numărului mare de solicitări este posibil ca unele stocuri să se epuizeze foarte rapid.Vino să descoperi promoțiile de Black Friday la corpuri de iluminat!

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi telefonic. Avem răspuns pentru orice întrebare legată de corpuri de iluminat.