alegem corpuri de iluminat

Să ne alegem corpuri de iluminat încastrabile corect.

În ultimii ani corpurile de iluminat au devenit atât știință cât și artă. Casa noastră se transformă cu adevărat atunci când reușim să ne alegem corpuri de iluminat potrivite pentru ea. Încastrabilele au devenit din ce în ce mai căutate și folosite de designerii și arhitecții de interior. Dacă reușim să le folosim cum trebuie, corpurile de iluminat încastrabile vor reuși să evidențieze particularitățile încăperilor.

1

În primul rând vă recomandăm să vă calculați necesarul de watti pentru iluminatul încăperilor. Cum putem face asta? Înmulțiți lungimea și lățimea încăperii pentru a afla mărimea, iar după ce aveți această sumă trebuie să o înmulțiți cu 1.5. Suma astfel rezultată reprezintă puterea de lumină necesară în acea încăpere.

3

Trebuie să știm de la început câte încastrabile vom folosi în spațiul nostru. Asta este important pentru a știi exact câte becuri sunt necesare pentru un iluminat ideal. Tot acum trebuie să ne decidem și asupra distanței ideale dintre corpurile de iluminat. Este destul de important să avem o lumină plăcută, care să nu deranjeze.

Trebuie să fim atenți la ce fel de încastrabile ne alegem. Să fie de o calitate ireproșabilă, finisate pe măsură, rezistente și eficiente. Ne dorim și lumină puternică, dar nici nu dorim ca factura de electricitate să crească. Echipa noastră este pregătită să vă ofere cele mai bune sfaturi în momentul în care ați decis să vă schimbați iluminatul ambiental.