becuri inteligente

Becuri inteligente, ce sunt ele?

Nu mai este un secret pentru nimeni că ne dorim case inteligente. Să putem controla totul dintr-o singură aplicație. Iar producătorii de corpuri de iluminat și accesorii nu au putut sta pe margine. Au apărut deja multe modele de corpuri de iluminat inteligente, iar în ultimii ani avem chiar și becuri inteligente.

Majoritatea acestor becuri funcționează cu tehnologie LED. De ce? Pentru că această tehnologie este cea mai eficientă la ora actuală. Să ne gândim la cât de mult vom reuși să economisim cu fiecare astfel de „gadget de iluminat”. Economisim și ne bucurăm de o lumină plăcută ochilor noștri.

2

Da, într-adevăr, becurile LED sunt încă destul de scumpe. Dar, investiția se merită cu prisosință. Să nu trecem cu vederea și puterea acestor becuri, culoare luminii și luminozitatea. Pentru ca noi să ne bucurăm de un iluminat inteligent trebuie să ținem cont și de aceste caracterisitici.

Acum nu ne rămâne decât să luăm telefonul sau tableta, și să ne monitorizăm lumina casei. Chiar dacă noi locuim în România, dar acum suntem în Marea Britanie. Putem porni becurile, putem să le setăm intensitatea etc. Ne ușurăm viața, avem grijă de mediul înconjurător, consumăm mai puțin și economisim bani. Da, toate acestea cu o investiție în inteligență.