camera mai mare

Cu iluminatul poți să faci camera mai mare?

Majoritatea dintre noi preferăm spațiile mici și practice. Dar ce ne facem dacă în casele noastre avem pre multe spații mici? Ajungem să avem un sentiment de înghesuială și, probabil, devenimi claustrofobici. Tocmai de aceea corpurile de iluminat pot să facă diferența. Dacă sunt alese cu grijă ele pot creea impresia de cameră mare și spațioasă.

Dacă îți dorești o cameră mai spațioasă, alege o plafonieră sau chiar un încastrabil pentru iluminat. Acestea sunt mai puțin vizibile, iar astfel privirile noastre nu sunt atrase de ele. Puteți fii liniștiți, acestea vor lumina la fel de bine spațiul, precum lustrele.

Ne mai putem ajuta și de lumina naturală. Ar fii bine să aducem cât mai multă în aceste încăperi. Nu strică să folosim chiar și mai multe surse de iluminat, nu doar cele care sunt pe tavan. Un lampadar, o veioză pot ajuta spațiul. Plasează-le în diferite locuri ale încăperii pentru a mări spațiul.

Designerii au început să folosească corpuri de iluminat cu UpLight. Acestea direcționează lumina în sus, iar astfel tavanul pare să fie mai înalt. Mici sfaturi care pot face diferența atunci când îți dorești să mărești spațiul, dar fizic nu ai cum. Astfel, doar cu mici modificări vom reuși să facem camera mai mare.