iluminat în 2018

Iluminat în 2018

Iluminatul este foarte important ca element arhitectural și de design, un element ce poate schimba aspectul întregii concepții în jurul căruia gândim casa noastră. Industria de fashion și cea a corpurilor de iluminat spune că trendurile trebuie să se schimbe. Acestea fluctuează și se pot schimba destul de des, de aceea este important să fim atenți la ce se întâmplă în jurul nostru.

Știați că puteti să vă jucați cu atmosfera locuinței doar după modul în care poziționați lumina și forma corpurilor pe care le utilizați? Ceea funcționează în camera de zi nu va funcționa neapărat și în baie sau dormitor.

Corpurile de iluminat în forme geometrice și cu alte elemente de același timp sunt din ce în ce mai populare. Există corpuri de iluminat în forme sferice, hexagonale și cilindrice sau lămpi cu astfel de forme încorporate în designul lor.

Piatra naturală câștigaă teren, iar în ultimii ani amenajările cu acest tip de material sunt destul de frecvente. Marmura pare sa devina tot mai versatilă. Nu excludeți de pe lista de achiziții nici corpuri de iluminat care sunt realizate din acest material. Ele transmite opulență și eleganță.

Mixul de metale, cristale, culori și finisaje în modul în care arată un corp de iluminat dă viată unui spațiu și oferă o cameră plină de surprize. Metalele sunt utilizate pe scara largă în corpuri de iluminat de ceva timp, mai ales metalele în culori de alamă si aur.

Deocamdată vă lăsăm să vă decideți dacă aceste trei trenduri în iluminat în 2018 vi se potrivesc. Vom reveni și cu alte trenduri în articolele ce urmează.